Darba Pienākumi –
- Plānot un organizēt operatīvu virtuves darbību
- Virtuves personāla vadība, motivācija un apmācība ikdienas darba procesā
- Izstrādāt ēdienkartes, piedalīties ēdienu gatavošanas procesā, novērtēt gatavo ēdienu
- Virtuves budžeta plānošana, kontrole, izpilde un vadības atskaites
- Pasūtīt produktus un kontrolēt to kvalitāti
- Atbildēt par pārtikas un higiēnas prasībām virtuves zonā, paškontroles normu ievērošanas
vadība
- Virtuves darba dokumentācijas izpilde
Prasības –
- Profesionālā izglītība un vismaz 2 gadu pieredze virtuves organizēšanā
- Zināšanas par sanitāro normu ievērošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām
- Spēcīgas organizatora dotības, precizitāte un atbildība
- Spēja strādāt intensīvos darba apstākļos gan individuāli, gan komandā
- Teicamas sadarbības un komunikācijas spējas
- Pozitīvu attieksmi pret veicamo darbu un kolēģiem
- Labas darba plānošanas, organizēšanas un kontroles prasmes
Piedāvājam –
- Mūsu uzņēmuma grupas moto – Esi tur un dari to, kas sniedz tev prieku.
- Mūsdienīgus darba apstākļus ar iespēju izpaust savas radošās idejas ēdienos
- Aktīvu, pozitīvu un draudzīgu kolektīvu
- Profesionālu un dinamisku darba vidi
- Profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas
- Konkurētspējīgu darba atalgojumu 2000 līdz 3000EUR un motivējošu bonusu sistēmu
Nosūtot savu CV (Dzīves aprakstu) Jūs piekrītat, ka Jūsu personas dati tiks apstrādāti, lai novērtētu pretendenta iespējamību ieņemt norādīto amatu un nodrošinātu atlases konkursu norisi.