Galvenie pienākumi:
Izpildīt pamatfunkcijas viesu apkalpošanā;
Ēdiena pasniegšana un pasūtījumu pieņemšana;
Piedalīties ēdiena pasniegšanas procesā;
Nodrošināt savlaicīgu galdu nokopšanu un viesu apkalpšanu;
Uzmanīt un kontrolēt kārtības ievērošanu restorānā;
Ziņot par virtuves aprīkojuma bojājumiem, lai nepārtrauktu pasūtījumu izpilde.
Zināšanas un prasmes:
Spēja strādāt intensīvā darba režīmā;
Pārtikas pagatavošanas, glabāšanas un prezentācijas pamatzināšanas;
Pamatzināšanas veselības aizsardzības un sanitārijas likumos;
Spēja strādāt komandā;
Pozitīva attieksme ;
Spēja mācīties un attīstīties;
Spēja organizēt un pildīt darbu, ievērojot izpilda terminus;
Mēs piedāvājam:
Stabilitāti.
Darbu draudzīgā kolektīvā.
Atalgojums no 4.50 – 7.50 EUR bruto stundā
Sociālās garantijas.
Uzņēmuma darbinieka bonusi.
Veselības apdrošināšana.