Объявления

ОБЪЯВЛЕНИЯ

Подать Объявление Мои Объявления Поиск Закладки LV

Ищут работу (Поиск работы) / Технолог

Вернуться к списку объявлений
Pārtikas tehnologs / inženieris pārtikas tehnoloģijā. Piedāvāju pašnodarbināta pārtikas tehnologa privātprakses pakalpojumus pārtikas ražošanas un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem ražošanas procesa izpildes nodrošināšanā, uzraudzībā un mācību kursa pasniegšanā. Palīdzēšu izstrādāt un ieviest pārtikas kvalitātes sistēmas vadības dokumentācijas kopumu kurā tiks iekļauts shematiski attēlots un detalizēti aprakstīts pārtikas produktu ražošanas un / vai ēdienu gatavošanas process. Pārtikas kvalitātes sistēma tiks izveidota pamatojoties atbilstoši uz Paškontroles / HACCP sistēmas pamatprincipiem balstītu procedūru, kas sevī iekļauj preventīvus pārtikas nekaitīguma apdraudējuma novēršanas pasākumus (Kritisko kontroles punktu / KKP identificēšana) tādējādi nodrošinot, pārtikas piesārņojuma cēloņu izslēgšanu un / vai to samazināšanu līdz pieļaujamam līmenim un līdz ar to nodrošinot, nekaitīga pārtikas produkta / ēdiena apriti.

Veicu zemāk uzskaitītās pārtikas kvalitātes sistēmas vadības dokumentācijas izstrādi:

- paškontroles / HACCP sistēmas dokumentācijas izstrādi un ieviešanu pārtikas ražošanas un / vai sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā balstoties uz šīs sistēmas pamatprincipiem (Dokumentācijā / Rokasgrāmatā tiks ietverta informācija par pārtikas produktu ražošanas un / vai ēdienu gatavošanas procesu saskaņā ar HACCP sistēmas pamatprincipiem atbilstoši EPP (EK) Regulai Nr. 852/2004 par pārtikas produktu higiēnu. Rokasgrāmata būs pieejama iesieta vākos papīra formātā kā oriģināls un aktīvu, noformētu elektronisko failu formātā. Dokumentācija satur aktualizētu / 2025. gada informāciju pārtikas aprites dalībniekiem, kas kalpos praktiskai pielietošanai un / vai kā vadlīnijas nekaitīgas pārtikas aprites nodrošināšanā. HACCP sistēmas ieviešana pārtikas aprites uzņēmumā ir obligāta. ))
- pārtikas produkta marķējuma teksta izstrādi un noformējumu (Marķējuma teksta izveidē ietilpst: uzturvielu / uzturvērtības (kJ/kCal) aprēķins, alergēnu norāžu noformēšana. Marķējuma izstrāde saskaņā ar EPP Regulu (EK) Nr. 1169/2011 / par informācijas sniegšanu patērētājam”))
- sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem tehnoloģisko karšu un ēdienkaršu izstrādi ar uzturvērtības aprēķinu, tai skaitā izglītības iestādēm, atklāta un / vai slēgta tipa ēdināšanas uzņēmumiem (Izstrāde saskaņā ar LR MK noteikumiem Nr. 172)
- produktu ražošanas tehnoloģiskā procesa norises gaitu, ņemot vērā pārtikas produkta ražošanas specifikās īpašības un higiēnas prasības.

Pasniedzu mācību kursu:
- “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”. Mācību kurss saskaņā ar: LR MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015) / Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā. Ar mācību kursu iespējams iepazīties klātienē un / vai attālināti e/vidē. Pēc iepazīšanās ar mācību kursa materiālu tiek izsniegta Apliecība.
- “Paškontroles / HACCP sistēmas pamatprincipi un tās darbība pārtikas aprites uzņēmumā” Mācību kurss saskaņā ar: EPP (EK) Regulu Nr. 852/2004 par pārtikas produktu higiēnu (2.Pielikums). Ar mācību kursu iespējams iepazīties klātienē un / vai attālināti: e/vidē. Pēc iepazīšanās ar mācību kursa materiālu tiek izsniegta Apliecība. Mācību kurss nepieciešams personām, kuras atbildīgas pārtikas aprites uzņēmumā par HACCP sistēmas ieviešanu / nodrošināšanu un uzturēšanu.


Sniedzu konsultāciju:
Pārtikas produktu ražotājiem, uzglabātājiem, izplatītājiem un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem neskaidros un / vai strīdīgos jautājumos, kuri saistīti ar pārtikas produktu apriti tai skaitā pārtikas nekaitīguma ievērošanas nodrošināšanu.

Palīdzu reģistrēt pārtikas aprites uzņēmuma darbību Pārtikas un veterinārā dienestā:
- konsultācijas nodrošināšana par uzņēmuma reģistrāciju
- pieteikuma veidlapas sagatavošana / nosūtīšana
- informācijas nodrošināšana par tālāko reģistrācijas kārtību.
P. s. Izglītība, sertifikācija un darba pieredze. Izglītības kvalifikācija: Inženieris Pārtikas un dzērienu tehnoloģijā. Sertifikācija (LV un ES/EK Sertifikācija): veikt pārtikas kvalitātes sistēmas vadības dokumentācijas izstrādi un mācību kursa pasniegšanu. Darba pieredze: pārtikas produktu ražošanas un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos, Valsts pārvaldes iestādē. Pieredze pārtikas produktu ražošanas procesa darbības pilnveidošanā, modernizācijā un jauno tehnoloģiju ieviešanā. Padziļinātas zināšanas nekaitīgas pārtikas produktu ražošanas un / vai aprites procesa etapu izpildes nodrošināšanā.
P. s. Ja, Jūsu ražošanas uzņēmumā Pārtikas tehnologa klātbūtne katru dienu nav nepieciešama, tad varu pildīt visas Pārtikas tehnologa funkcijas Jūsu uzņēmumā attālināti vai pēc savstarpējas vienošanās. Pakalpojumu sniedzu atbilstoši darba apvienošanas kārtībai, atbilstoši pēc abpusējas vienošanās. Zvaniet un / vai rakstiet un vienosimies par Jūsu interesējošiem jautājumiem un / vai dokumentācijas izgatavošanas nepieciešamību.
HACCP / Hazard analysis and critical control points. Riska cēloņu analīze kritiskajos kontroles punktos / KKP . Kritiskais kontroles punkts / KKP. Vieta, procedūra, procesa posms / etaps

Профессия: Технолог
Пред. опыт работы по спец.: Более 10-и лет
Образование: Высшее
Пройденные курсы: Es Ek Haccp sistēmas tālmācības programma. Uzturzinātne un tās pamatprincipi. Pārtikas dietoloģija. Likumdošanas aktu aktualizēšana
Знание языков: Латышский, Русский, Английский
Желаемый график работы: По выбору
Наличие водительских прав: Есть
Наличие авто: Есть
Место жительства: Рига, Саркандаугава

Телефон: (+371)26-13-*** Показать номер
E-mail: Отправить e-mail
Место:Рига, Саркандаугава

Добавить в закладки
Распечатать Дата: 20.11.2025 12:36
Отослать другу Уникальных просмотров: 1
Напомнить Сообщить о нарушении
Правила  |  Связь с редактором  |  Реклама  |  Сотрудничество  |  RSS  |  Объявления © ss sia 2000